In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

WESELA I PRZYJĘCIA

 

1. Zupy:

  • Frykandelki w rosole
  • Krem z selera naciowego z nutą kolendry
  • Grzybowa z kluskami kładzionymi 
  • Krem pieczarkowy z makaronem
  • Krem z cukinii z nutką bazylii
  • Rosół z makaronem
  • Pomidorowa z ryżem / makaronem
  • Krem jarzynowy z nutką pietruszki 

 

2. Drugie dania:

  • Devolay z masłem, pieczarkami, ananasem
  • Polędwiczki nadziewane z sosem myśliwskim
  • Kurczak w potrawce
  • Filet po włosku z serem żółtym i owocami
  • Zrazy zawijane wołowe / ze schabu
  • Kieszonki po meksykańsku z fileta kurczaka
  • Polędwiczki na kurkach
  • Roladki z fileta z sosem pieczarkowym

 

3. Surówki zimne / gorące:

  • Z selera i jabłka, rodzynki w sosie majonezowym
  • Z marchwi w aromacie cytrynowym
  • Z pory i jabłek w sosie jogurtowym
  • Z kapusty białej w oleju
  • Buraczki zasmażane
  • Szparagi z wody z masłem
  • Kalafior, brokuły, fasolka szparagowa z wody

 

4. Zimne zakąski:

  • Łosoś, pstrąg w galarecie
  • Mozajka w galarecie (ryby 3x)
  • Tymbaliki w galarecie z ryb / kurczaka
  • Nóżki w galarecie
  • Ryba po grecku
  • Tatar wołowy / z łososia
  • Mięsa pieczyste: karkówka, schab, rolada z boczku, pasztet, rolady z kurczaka / schabu
  • Zwijana karkówka w kapuście kiszonej
  • Kurczak pieczony w pomarańczach
  • Kurczak pieczony z jabłkami
  • Jajka w sosie tatarskim
  • Schab nadziewany śliwką w maladze
  • Kaczka pieczona z jabłkami

 

SAŁATKI: jarzynowa, śledziowa, bałtycka, diabelska, gyros, szefowej

SOSY ZIMNE: ostry, czosnkowy, tatarski, chrzanowy, winegret, śmietankowy, koperkowy

 

5. Gorące zakąski:

  • Flaczki wołowe
  • Barszcz czysty / kołduny
  • Żurek polski z białą kiełbasą
  • Boeuf strogonow wołowy
  • Bigos domowy
  • Szaszłyk z indyka lub kurczaka
  • Łosoś pieczony w pergaminie
  • Ziemniaki pieczone w folii
  • Pieczarki faszerowane