In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Menu imprezowe

 

                                                                                                       

1. OBIAD:

  • Rosół z makaronem
  • Zraz zawijany
  • Polędwiczki wieprzowe z pieczarkami lub kaparami 
  • Ziemniaki gotowane, frytki lub kluski śląskie
  • Buraczki z jabłkiem i cebulką, surówka z selera z ananasem,
  • Surówka z marchwi + chrzan

 

2. KOLACJA:

  • Pstrąg w galarecie
  • Schab z morelą
  • Boczek faszerowany
  • Karkówka pieczona
  • Jajko z łososiem wędzonym na sałatce, jajko z szynką
  • Sałatka diabelska lub gyros
  • Sałatka z tortellini
  • Barszcz z pasztecikami, bogracz, żurek, strogonow
  • Krem sułtański
  • Bita śmietana z owocami
  • Galaretka z owocami
  • Gruszka w czekoladzie, mus gruszkowy z czekoladą.